Övriga tjänster

Flexibel flyttfirma

Vi är experter på all form av flytt! Oavsett om det rör sig om mindre flyttar från lägenhet till lägenhet eller större projekt som att flytta från en villa till två mindre lägenheter. Vår långa erfarenhet gör att vi kan ta oss an en mängd olika typer av jobb och anpassa oss efter situationen för att tillfredsställa kunden på bästa möjliga sätt.

Hyra personal

Hos oss kan du även hyra personal. Vi har erfarna lagerarbetare, truckförare, vaktmästare samt chaufförer med b- eller c-körkort. Vår bemanning innefattar först och främst stadsbud och expressarbetare men om du söker någonting annat är du alltid välkommen att höra av dig med dina önskemål.

flyttfirma Årsta magasinering

Tillfällig eller långvarig förvaring

Vi sitter på en mängd olika typer av lagerlokaler och magasin för längre eller kortare förvaring. Vi kan tryggt och säkert förvara hela eller delar av ert bohag på kort varsel. För mer utförlig information ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via telefon. Då kan vi i lugn och ro diskutera fram en förvaringslösning som är optimal för dig. 

Flytt av kontor

Förutom privatpersoner har vi även en stor mängd företagskunder som vi arbetar för. Vi flyttar allt från stora till små kontor och har god erfarenhet av att ta fram större lösningar för permanenta eller tillfälliga kontorsflyttar. Hör av dig så kommer vi och gör en kostnadsfri besiktning.

Nytt hus? Vi tar hand om flytten!