Övriga tjänster

Flexibel flyttfirma

Vi är experter på all form av flytt! Oavsett om det rör sig om mindre flyttar från lägenhet till lägenhet eller större projekt som att flytta från en villa till två mindre lägenheter. Vår långa erfarenhet gör att vi kan ta oss an en mängd olika typer av jobb och anpassa oss efter situationen för att tillfredsställa kunden på bästa möjliga sätt.

Budfirma

Vi är det bästa budföretaget i Stockholm som kan hjälpa dig med alla slags leveranser och transporter, från vardagliga ärenden till speciella behov. Vi vet hur viktigt det är med pålitliga transporter i en storstad som Stockholm, och vårt mål är att erbjuda snabb och prisvärd service.

Flyttstädning

När det är dags att flytta är en grundlig och pålitlig städning otroligt viktig. Med vår hjälp får du inte bara professionell städning i Stockholm, utan även till ett pris som passar din budget.

flyttfirma Årsta magasinering

Tillfällig eller långvarig förvaring

Vi sitter på en mängd olika typer av lagerlokaler och magasin för längre eller kortare förvaring. Vi kan tryggt och säkert förvara hela eller delar av ert bohag på kort varsel. För mer utförlig information ber vi dig kontakta oss via vårt kontaktformulär eller via telefon. Då kan vi i lugn och ro diskutera fram en förvaringslösning som är optimal för dig. 

Flytt av kontor

Förutom privatpersoner har vi även en stor mängd företagskunder som vi arbetar för. Vi flyttar allt från stora till små kontor och har god erfarenhet av att ta fram större lösningar för permanenta eller tillfälliga kontorsflyttar. Hör av dig så kommer vi och gör en kostnadsfri besiktning.

Nytt hus? Vi tar hand om flytten!