Boka flyttfirma

Låt oss ta hand om flytten

Låt en professionell flyttfirma ta hand om din flytt så slipper du oroa dig över hur ditt bohag ska ta sig från den gamla till den nya bostaden. Vi hjälper även till med nedpackning, eventuell magasinering och allt annat som du kan tänkas behöva i samband med själva flytten. Kontakta oss via mail eller telefon så skickar vi en kostnadsfri offert. Var noggrann med att specificera när du vill flytta, hur mycket du vill flytta samt varifrån och vart du vill flytta för att vi ska kunna ge ett så bra prisförslag som möjligt.

Var ute i god tid!

Vi rekommenderar att du är ute i god tid när du ska boka flyttfirma. Framför allt om du flyttar någon gång runt de stora flytthelgerna som infaller i början av vår- och höstterminen. Vi vill gärna hjälpa så många kunder som möjligt och ju tidigare du hör av dig, desto större chans finns det att vi har möjlighet att hjälpa just dig med flytten.

flyttfirma Årsta familj flyttkartong

Se till att vara väl föreberedd!

Även om du anlitar oss för att sköta hela din flytt finns det ändå en hel del saker som du kan göra för att underlätta för såväl dig själv som för oss. Först och främst är det viktigt att du har bra koll på ditt bohag. Gör en genomgång över vad du har och se till att du, om möjligt, märker upp var du vill att dina möbler och kartonger ska hamna i den nya bostaden.

I samband med denna genomgång kan det även vara lämpligt att göra sig av med saker som du inte kängre behöver. På så sätt behöver vi eller du inte slösa energi på att flytta prylar och möbler bara för att sedan låta dem gå till återvinningen.

Sedan är det viktigt att du ser till att alla förberedelser i den nya lägenheten är klara innan vi kommer med det stora flyttlasset. Sker det någon typ av renovering eller liknande som gör att alla rummen inte är tillgängliga är det bra om det är förberett så att hela bohaget kan placeras i de andra rummen.

Om du väljer att sköta packningen själv (en tjänst som även vi kan utföra) är det viktigt att du är noggrann med att märka upp kartongerna och packa dem ordentligt så att ingenting av innehållet kommer till skadas under transporten. Gäller det extra värdefulla föremål såsom smycken eller liknande rekommenderar vi att du flyttar dem själv så att personligen har koll på dem på vägen till den nya bostaden.

Din lokala flyttfirma i Årsta